[amsat-bb] Re: Arecibo

Edward Cole kl7uw at acsalaska.net
Fri Apr 16 13:20:29 PDT 2010

In march they set up the radios in the antenna structure at the feed; 
now probably have some feedline loss since relocating to a more 
amenable operating room.  I cannot watch the TV stream since 
something has turned off my active-X on this computer.

73, Ed - KL7UW

At 11:27 AM 4/16/2010, Bill Dzurilla wrote:
>I'm at work and not QRV, but I had no problem copying them with a 
>single 12 el. yagi leaned again the chair when they did the test a 
>couple of weeks ago, and most everyone else gave them good 
>reports.  At the time, they were running 50w, a barefoot Kenwood 
>TS-2000.  They must have changed rigs if now they only have 
>20w.  And something else must be wrong, because even folks with big 
>antennas are having trouble copying them (more so than the 50w vs. 
>20w would suggest).
>There's a live feed at http://www.ustream.tv/channel/kp4ao-eme
>Good luck and 73,
>Bill NZ5N
> > From: Sebastian <w4as at bellsouth.net>
> > Subject: [amsat-bb] Re: Arecibo
> > To: "Mark L.Hammond" <marklhammond at gmail.com>
> > Cc: AMSAT BB <AMSAT-BB at amsat.org>
> > Message-ID: <4141F900-265D-4987-B3BE-59B3834BE01B at bellsouth.net>
> > Content-Type: text/plain;
> > charset=us-ascii
> >
> > I can hear very faint CW from them.
> >
> > I'm surprised as I have just a single yagi, and apparently
> > their amp isn't working.
> >
> > 73 de W4AS
>Sent via AMSAT-BB at amsat.org. Opinions expressed are those of the author.
>Not an AMSAT-NA member? Join now to support the amateur satellite program!
>Subscription settings: http://amsat.org/mailman/listinfo/amsat-bb

73, Ed - KL7UW, WD2XSH/45
BP40IQ   500 KHz - 10-GHz   www.kl7uw.com
EME: 144-600w, 432-100w, 1296-60w, 3400-fall 2010
DUBUS Magazine USA Rep dubususa at hotmail.com

More information about the AMSAT-BB mailing list