[amsat-bb] Re: ISS Packet activity? I'm having problems and gettingfrustrated

Roger Kolakowski rogerkola at aol.com
Fri Dec 14 22:09:26 PST 2007

Check here after or during a pass to see what is really happening that you
are not hearing:



----- Original Message ----- 
From: "Michael Tondee" <mat_62 at netcommander.com>
To: <amsat-bb at amsat.org>
Sent: Friday, December 14, 2007 11:43 PM
Subject: [amsat-bb] ISS Packet activity? I'm having problems and

> Since for the moment I am down to just a two meter mobile for ham
> equipment, I have been trying to get a setup going for packet and APRS.
> At the moment I have only been experimenting with the receive side of
> things  but I'm not having much luck.
> I'm using  a 4 element beam with Az/El tracking that I used to use when
> working the LEO's along with SatPC32 for rotor control.
> I'm setup with AGWPE and UIview32 using a soundcard. I've tried several
> passes tuned to 145.825 and so far on just one I was able to get one
> small packet to decode on the UIView32 terminal screen. I'm not seeing
> any APRS stations appear on the map and on the last three good passes
> I've tried I've heard little if any packet activity at all. What am I
> doing wrong here?
> Is it possible there is no activity on some of the passes? Even when
> I've heard packets I've only successfully decoded one.
> Tnx for any advice or pointers someone could give,
> 73,
> Michael, W4HIJ
> AMSAT # 36017
> _______________________________________________
> Sent via AMSAT-BB at amsat.org. Opinions expressed are those of the author.
> Not an AMSAT-NA member? Join now to support the amateur satellite program!
> Subscription settings: http://amsat.org/mailman/listinfo/amsat-bb

More information about the AMSAT-BB mailing list